Language Switcher

Bemutatkozás

Rólunk

E3D Ltd. biztonságos, magas bontási szolgáltatásokat szerte a Szlovák Köztársaság. Beszállítói vagyunk teljes körű bontási, nagy tapasztalattal rendelkező eltávolítása minden típusú épületben. Precision specialitásunk - akár kereskedelmi épületek lebontották a szűk városi központokban vagy bontás, ipari berendezések. Ugyanakkor biztosítani bontási szolgáltatásokat építési hulladék újrahasznosítása és ártalmatlanítása építési hulladék. A területen Eisen (egykori betongyár Vodomont) komplex Duslo hall egy nagy terület a gyűjtés, és újrahasznosítás építési hulladék és bontási hulladék.

A területen a recycling van lehetőség behajtására irányuló építési hulladék, mobil daráló. A feldolgozás után daráló felmerül anyag, amely alkalmas ágynemű, alapítványokkal utak, tereprendezés és így tovább. Az így kapott anyagot egy nagyszerű és sokkal olcsóbb helyettesítő zúzott kő (makadám). Zúzott beton, megvizsgáltuk az TSUS, paraméterek alapján állítunk ki teljesítményéről nyilatkozatot.

Mi teljes mértékben engedélyezett bontási és újrahasznosító cég.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy élni, mint egy elismert és megbecsült vezetője a bontási és újrahasznosító ipar. Mi a professzionális üzleti kultúra, ahol a dolgozók tartják, és éhes soha véget nem érő tanulás. Az így nyert tapasztalatokkal munkát végezzenek felelősen csak lehet fájdalommentes ügyfeleink számára a legmagasabb návratovosťou a kitermelt anyag - és a környezetre.

Mi gondoskodunk a környezetre gyakorolt ​​hatás. Csapatunk mindig egy lépéssel tovább megtalálásában és a legújabb zöld bontási létesítmények és feldolgozási módok acél beton újrahasznosítás.